ARMMADA 8, Rezultati zvaničnog merenja 17.05.2024. / Novi Sad, TC Promenada

Novi Sad spreman za novo, spektakularno MMA veče!

Novi Sad će biti domaćin osmog izdanja najperspektivnije, a sada već možemo reći i najbolje domaće promocije. Velika hala dvorane „SPENS“ će ugostiti izuzetne srpske i inostrane borce, a prvi put u istoriji ARMMADA promocije, gledaćemo borbu za šampionski pojas!

U T.C. „Promenada“ izvršeno je zvanično merenje i već sada znamo da je pred nama devet spektakularnih borbi. Borci su nakon izuzetno teških priprema došli u svojoj najboljoj formi, potvrivši dogovorene težinske kategorije. Gledaćemo jedan internacionalni spektakl na kome će, pored naših boraca, nastupiti izvanredni internacionalci iz Rusije, Moldavije, Brazila i Hrvatske. Od Armmada promocije ne očekujemo ništa manje od izuzetnih i neizvesnih borbi, kao i vrhunskog audio vizuelnog ugođaja uz mnoštvo pirotehnike.

Glavna borba večeri, borba za šampionski pojas, će biti u kategoriji preko 93 kilograma. Priliku da „napadne“ šampionski pojas dobio je Jovan Leka (22), nakon izuzetnog niza pobeda (sve prekidima). Leka je naš najperspektivniji teškaš, borac izuzetnih fizičkih i tehničkih predispozicija, mladi ratnik velikog srca. Njegov protivnik biće Anton Vinikov (30), gorostas iz Rusije sa izuzetnom MMA karijerom. Borba će trajati 5 rundi po 5 minuta.

Co-main event je rezervisan za Aleksandra Terzića, izuzetnog borca koji se nakon neugodne povrede vraća u kavez Armmada promocije još spremiji, a njegov protivnik, Luan Duarte stiže iz Brazila i predstavlja velik izazov za Terzića imajući u vidu da su brazilski borci izuzetno tehnički potkovani.

Interesovanje publike za ovaj događaj je veliko, organizatori apeluju na posetioce da svoje ulaznice nabave blagovremeno, kako ne bi ostali bez mesta za sutrašnji spektakl. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigstix-a. Za sve one koji ne mogu da dođu u Novi Sad, organizatori su obezbedili direktan prenos na Arena Fight TV kanalu, zahvaljujući strateškom partnerstvu sa Arena Channels Group, koji ovu promociju prati od samog početka.

Armmada 8, velika hala dvorane „SPENS“, početak u 19:30 uz direktan TV prenos na Arena Fight kanalu.

Main event:

Jovan Leka (SRB), 120,2kg – Anton “Kamaz” Vinnikov (RUS), 115,5kg

Co-main event:

Aleksandar Terzić (SRB), 77,3kg – Luan “Mao de Pedra” Duarte (BRA), 77,4kg

K1 rules/MMA gloves:

Dušan “Mećava” Radović (SRB), 73kg – Rafael “Apocalipse” Hudson (BRA), 73kg

Dragutin Jegdić (SRB), 120,3kg – Ion Grigore (ROM), 111,1kg

Nenad “Purko” Bojović (SRB), 70,4kg – Christian Agapi (MOL) 70kg

Luka “The Bandit” Lakić (SRB), 84,4kg – Asmir “The Problem” Sadiković (CRO), 84,3kg

Nemanja Nikolić (SRB), 70,5kg – Cretu Constantin (MOL), 70,4kg

Aleksandar Rakić (SRB), 93kg – Filip Vujić (SRB), 92,9kg

Aleksandar Novaković (SRB), 61,5kg – Luka Miklečić (CRO), 61,3kg